Qui som?

Inicialment som l’equip de treball d’una entitat que gestiona el Centre d’Art i Natura (CAN), residència de treball per a artistes i investigadors localitzada a Farrera, a l’Alt Pirineu Català (1360m d’alçada i 20 habitants), i compromesa amb el reequilibri territorial entre la muntanya, el pla i la costa. L’entitat la composen més de 100 socis i una Junta Directiva presidida per Pere Báscones i formada per Teresa M. Sala, Antoni Plans, Víctor Sunyol i Josep Mañà.

Els Amics del CAN treballem en xarxa entre nosaltres però també amb altres col·laboradors com CoCreable, amb Lluís Sabadell Artiga al capdavant, actiu creador d’aquesta iniciativa. A banda, el Amics del CAN treballen habitualment amb el departament de Geografia de la Universitat Autònoma de Barcelona, amb el de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, amb l’Escola Massana de Barcelona, amb la Institució de les Lletres Catalanes, amb la xarxa catalana d’espais de creació Xarxaprod, i amb moltes altres institucions del nostre país.

Internacionalment les nostres relacions es mouen entre xarxes d’espais de creació com Res Artis o Alliance for Artists Communities, fundacions com Artists for Nature Foundation o altres xarxes creades específicament per a programes europeus com Frontiers in Retreat.